Kerst begint pas écht in het comfortabele plûche van het theater

Lieve mensen,

Het Weihnachtsfest der Volksmusik is een show waarmee we al 16 jaar op tournee gaan langs de grotere theaterzalen van ons land.

Die zalen bezoeken we niet zonder reden. Het is een grote productie en om die rendabel te laten zijn, kunnen we deze niet in kleine zalen opvoeren.

Door de maatregelen die het RIVM in verband met Covid19 opgelegd heeft aan de Nederlandse theaters, zijn we door de kleinere toegestane hoeveelheid bezoekers helaas genoodzaakt om de tournee "Weihnachtsfest der Volksmusik" in zijn geheel te verschuiven naar 2021.

 

Het is ons wél gelukt het programma in 2021 helemaal gelijk te houden. Daar zijn we erg blij mee.

Dat betekent dat Oesch's die Dritten, Mario & Christoph en Die Fetzig'n aus dem Zillertal er gewoon bij zijn. Ze hebben ons gevraagd u de hartelijke groeten over te brengen en u veel gezondheid toe te wensen.

Ze verheugen zich nu al op 2021.

Wanneer u kaarten besteld heeft voor het Weihnachtsfest der Volksmusik hoeft u NIETS te doen. U krijgt vanzelf bericht van het betreffende theater of van de Nationale Theaterkassa.

We hopen u allemaal te mogen begroeten in 2021, bij het Weihnachtsfest der Volksmusik.


Tijdens het 17de “Weihnachtsfest der Volksmusik” hebben we enkel artiesten uitgenodigd die nog nooit met de Kerst in Nederland waren. Maar dat gaat nu veranderen! Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven op een manier zoals je ze nog nooit gezien en gehoord hebt.

Eindelijk is het gelukt om Oesch’s die Dritten met Kerst naar ons land te krijgen. Melanie Oesch en haar familie werden beroemd nadat ze in de Musikantenstadl op de Duitse televisie iedereen versteld deed staan met de Kukuksjodler, de snelste jodel ter wereld. De rest is geschiedenis.Sindsdien behoren ze tot de top van de Volksmusik in Europa en trekken ze overal uitverkochte zalen.

 

Mario & Christoph gingen als duo verder nadat het legendarische Alpentrio Tirol ophield te bestaan. Maar de gouden stem van Alpentrio Tirol is en blijft Mario. Samen met Christoph brengt hij de ultieme kerstsfeer naar ons land.

 

Die Fetzig’n aus dem Zillertal – Op dit moment één van de bekendste, populairste en meest geliefde muziekgroepen uit het beroemde Zillertal. Zij weten als geen ander hoe je Kerst viert in Tirol en dat gaan ze ons zeker laten beleven.

 

Het Weihnachtsfest wordt voor de 17de keer gepresenteerd door Wijbrand van der Sande.

Zijn televisieprogramma “Gipfelstammtisch” trekt wekelijks vele honderdduizenden kijkers in geheel Europa op zes televisiestations en tijdens dit kerstfeest neemt hij je aan de hand mee door het sfeervolle kerstlandschap in het theater.


Zo was het Weihnachtsfest der Volksmusik in 2019


Video's van de artiesten van 'Weihnachtsfest der Volksmusik'