Weihnachten wie's früher war

Een warm alpenkerstfeest in de woonkamer van Spiel mir einer

Exclusief bij WIJSA Entertainment

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere optredens.

Ook met de 1,5 meter regels gaan we met elkaar een fantastische Kerst beleven.

Want we zijn niet weg. We geven niet op. We willen met elkaar plezier beleven aan de mooiste muziek ter wereld. Maar daar hebben we u wel voor nodig!

Daarom hebben we voor u, samen met het beste theater van Nederland - Schouwburg Amphion - een bijzonder Kerstconcert samengesteld.

In de grote zaal van Schouwburg Amphion maken we Kerst 2020 onvergetelijk met Die Limburger Buben, Ruud Appelhof en Aegidius (Egid Ackermans – voorheen Tirol Sound).

In een woonkamersetting op het podium presenteert Wijbrand van der Sande een intiem en gezellig kerstconcert. De artiesten spelen live - deels klein en akoestisch - de mooiste kerstnummers uit de Alpenlanden terwijl de open haard en de lampjes in de kerstboom branden.

Want óók in 2020 begint de Kerst pas écht in het comfortabele pluche van het theater!

 

Wordt het anders dan het jaarlijkse Weihnachtsfest der Volksmusik?

Jazeker, maar het wordt minstens zo mooi en vooral heel bijzonder.  Laat uzelf verrassen door de kwaliteit die u van ons gewend bent en steun ons door allemaal naar deze bijzondere theatershow te komen.

Is het veilig om deze voorstelling te bezoeken? 

Jazeker! Kijk maar eens wat Schouwburg Amphion allemaal geregeld heeft: https://www.amphion.nl/nieuws/coronamaatregelen-in-amphion/

Het is niet voor niets al voor de vierde keer het beste theater van Nederland!

 

We hopen u te mogen begroeten op zondag 20 december 2020, want met de beste theaterbezoekers zoals u, gaat onze mooie branche nooit verloren.